Abonnement

Abonnementsbetingelser - A4 Arbejdsmiljø

Hver uge, tirsdag og fredag modtager du vores nyhedsbrev, med opdatering om seneste udvikling indenfor arbejdsmiljø, erfaringer fra eksperter, holdninger fra aktører, nyt om branchens profiler og oversigt over seneste påtaler til danske arbejdspladser.
Fra nyhedsbrevet kan du med abonnement, klikke dig videre til dig fulde artikler på hjemmesiden.

Værdifuld indsigt
Original, uvildig og kritisk journalistik koster penge, og derfor skal du være abonnent, for at kunne læse A4: Arbejdsmiljø. Du kan have professionelt abonnement, med personligt login for dig og udvalgte kolleger, eller I kan have IP løsning, for hele arbejdspladsen, med ubegrænset adgang og lavere marginal omkostning til følge.

Opret et abonnement ved at klikke her

Anvendelse af persondata

Dine personoplysninger behandles fortroligt og lagres under sikre forhold, og i henhold til en enhver tid gældende dansk lovgivning.
Når du besøger A4medier, registrerer vi din IP-adresse. Dette af hensyn til kontrol af abonnementsadgang til artiklerne.
Der gemmes udelukkende logs over abonnenter på A4-medier. Du er altid velkommen til at kontakte os for en specificering af hvilke personhenførbare oplysninger, vi har registreret på dig.

Som abonnent

Når du tegner abonnement på A4 Arbejdsmiljø, beder vi om en række stamoplysninger af hensyn til fakturering af dit kundeforhold. Ligesom vi har brug for jeres IP-adresse for at kunne åbne for adgang uden personligt login, fra selskabets adresse.

Modtagere af nyhedsbreve

Som modtager kan du til enhver tid afmelde modtagelsen af vores nyhedsbrev, er du gyldig abonnent, vil du fortsat, kunne åbne artiklerne uden at modtage nyhedsbrevet.

Kontakt
Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 5193 2132

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Arbejdsmiljø er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 71 74 73 77