Coronavirus presser ansattes arbejdsmiljø:
'Vi er allesammen berørt af det'

BeFunky-collage__51_
- Vi har vores betænkeligheder, lyder det fra René Gravang om coronavirussen. Han er flyvelederbetjent i Københavns Lufthavn og er i daglig kontakt med mange rejsende. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix/privatfoto
27. feb. 2020 16.40
Coronavirussen har direkte konsekvenser for arbejdsmiljøet i sundhedsvæsenet og i danske lufthavne, hvor der skal tages flere sikkerhedsforanstaltninger end tidligere.

Torsdag morgen stod danskerne op til meldingen om, at coronavirussen, der indtil videre har kostet cirka 2.800 menneskeliv på verdensplan, også er kommet til Danmark.

En TV 2-ansat er blevet smittet med virussen efter en skiferie i Italien. Han skal holde sig i isolation i sit hjem de næste 14 dage, og det samme skal et større antal af den smittedes kolleger, som har været i kontakt med ham.

Mens Sundhedsstyrelsen er i allerhøjeste alarmberedskab, forsøger frontpersonalet blandt landets praktiserende læger, apotekere og lufthavnsansatte at tage sine forholdsregler.

Skulle der komme et decideret virusudbrud i Danmark, er disse medarbejdere særligt udsat for fare for at blive smittet med virussen, der også kaldes Covid-19.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

A4 Arbejdsmiljø

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden, tendenser, analyser og indblik i sager om arbejdsmiljø på danske arbejdspladser

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Arbejdsmiljø
Allerede abonnent?

Glemt kodeord