Populær arbejdsmiljøkonference skifter navn:
Vil tiltrække eksperter fra HR, pensionskasser og jobcentre

IMG_9339
"Umiddelbart har folk taget godt imod navneændringen, og det er selvfølgelig med til at løfte vores forventninger til årets konference," siger Jan Steenhard. Foto: Pressefoto
1. jun. 2022 06.00
Arrangør håber at få andre typer af eksperter til at deltage i arbejdsmiljøkonference ved at skifte navn på konferencen. Arbejdsmiljøviden fra virksomheders HR-afdelinger, pensions- og forsikringsselskaber og jobcentre efterspørges, lyder det.

For at gøre sig relevant for flere eksperter med arbejdsmiljøviden, skifter et af landets mest populære arbejdsmiljøkonferencer navn.

Når deltagerne møder ind på tre dages konference på Hotel Nyborg Strand til oktober, er det ikke Arbejdsmiljøkonferencen 2022, de skal deltage i, men LAB22. LAB står for Ledelse, Arbejdsliv og Bæredygtighed.

"Den væsentligste grund til navneskiftet er, at vi prøver at udvide arbejdsmiljøbegrebet en smule. Arbejdsmiljø er ofte defineret lidt for snævert, og vi vil gerne invitere flere typer af eksperter til konferencen," siger Jan Steenhard, formand for Arbejdsmiljørådgiverne, som arrangerer konferencen.

"Vi vil gerne appellere mere til virksomhedernes HR-afdelinger, eksperter på pensionsområdet og jobcentrene, der også har mange eksperter inden for arbejdsmiljø," forklarer han.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

A4 Arbejdsmiljø

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden, tendenser, analyser og indblik i sager om arbejdsmiljø på danske arbejdspladser

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Arbejdsmiljø
Allerede abonnent?

Glemt kodeord