Ny virkelighed venter NFA fra nytårsdag: Webpanel er første træk
Forskningschef Brian Knudsen og NFA præsenterede det nye webpanel under en konference for arbejdsmiljøprofessionelle i Nyborg. Foto: A4 Arbejdsmiljø

Ny virkelighed venter NFA fra nytårsdag: Webpanel er første træk i ny strategi

25. nov, 18:35
Det Nationale Forskningscenter (NFA) skal genopfinde sig selv, når det fra 1. januar 2020 er slut med Videncenter for Arbejdsmiljø. Den brede arbejdsmiljøformidling overgår til Arbejdstilsynet, og NFA skal i højere grad målrette sin forskningsformidling til professionelle aktører. Til det formål har forskningscentret lanceret et nyt webpanel.

I 14 år har Videncenter for Arbejdsmiljø været den centrale aktør i forhold til at klæde arbejdspladserne på med den nyeste forskningsbaserede viden på arbejdsmiljøområdet.

Men når rådhusklokkerne er færdige med at bimle nytårsaften, er det slut. Fra årsskiftet overgår den brede formidling af arbejdsmiljøviden fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA), som videncentret hører under, til Arbejdstilsynet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Få et tilbud på et abonnement på A4 Arbejdsmiljø

Log ind

Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 5193 2132

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Arbejdsmiljø er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...